Svig i fast ejendom i Egypten

Svig i fast ejendom i Egypten

Hjem

 Velkommen!

 
Her kan du finde nyttige oplysninger om at købe fast ejendom og betale, hvad de har brug for. Flere og flere mennesker bliver snydt, når de køber en ejendom. Vi havde endda at have denne oplevelse.
 
Men selv hvis du kun ønsker at leje en lejlighed til din ferie, kan det være, at du bliver snydt. De fleste vil så ikke længere holdes i prisfastsættelse, alt er meget dyrere end tidligere aftalt. Den forudbetalt depositum vil blive bevaret.
 
Også vi har haft en dårlig oplevelse med en ejendomsmægler firma. Firmaet hedder Aton AG og baseret i Safaga ved Det Røde Hav. Ejerne er Sayed Mashahit og Ewa Moll, i Egypten anvendte Ms Moll også godt lide navnet Ewa Safija Mashahit.
 
Men det kan også være, at det registrerede navn og identitet ændring af personer, hvis alt for mange kunder er blevet opmærksomme på svindel. Derfor ønsker vi at bede om årvågenhed.
 
På de følgende sider vil vi fortælle vores historie. Du vil også finde nyttige tips om, hvordan du ser så meget som muligt, kan beskytte sig mod den slags tyveri.
 
print