Svig i fast ejendom i Egypten

Svig i fast ejendom i Egypten

Konklusion

Fordi vi er kommet til de forkerte mennesker, vi haft syv år stress. Vi mistede en masse penge og var 7 år afpresset af ejerne af selskabet Aton AG, Sayed Mashahit og Ewa Moll, Ewa Safija Mashahit. Der var altid mere gæld. Vi havde 3 advokater, der har forrådt os, og solgt til modparten.

 
Nu endelig har vi fundet en ærlig og troværdig advokat, der har hjulpet os i februar 2013, 7 år efter at købe huset til vores ejerskab af vores lejlighed.
 
Vi kan kun anbefale en investor, hvis han ønsker at leje eller købe en ejendom i Egypten, konsultere en rigtig god advokat og repræsenterede. Penge til at foretage betalinger, når papirer er blevet retsgyldige. Papirerne blev ikke stemplet på kontoret er ikke gyldig I Egypten er enhver kontrakt attesteret af en notar i kontoret, også lejer.
 
Hvis du ønsker at bygge et hus i Egypten, eller ønsker at udvide en lejlighed, du betaler penge i små rater. Se selv på en regelmæssig basis, hvor pengene blev blokeret. Først da vil du betale den næste lille sats. Dette forhindrer dig i at gøre de samme fejl, som vi og mange andre investorer. De har alle mistet en masse penge, fordi de har betalt store summer og håbede, at disse penge også er installeret. Nogle mæglere kender noget bedre at gøre med dine penge end dette at bruge til din bygning.
 
Skal de køber en ejendom, sørg for, at du ejer ophavsrettighederne før du begynder at opbygge det.
 
Stol ikke på advokat din forhandler, mægler eller entreprenøren. Stol kun din egen advokat, har du været nøje udvalgt.
 
Egypten er et vidunderligt land. Lad det ikke skræmme af vores erfaringer. Bemærk simpelthen vigtige oplysninger og stole på en ærlig advokat, så er du nødt til at investere en god start på en ejendom i Egypten, hvor du kan nyde din fritid også.
print