Απάτη σε ακίνητη περιουσία στην Αίγυπτο

Απάτη σε ακίνητη περιουσία στην Αίγυπτο

σπίτι

 Καλώς ήρθατε!

 
Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την αγορά ακινήτων και να πληρώσουν ό, τι χρειάζονται. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι να πέσουν θύματα απάτης κατά την αγορά ενός ακινήτου. Θα έπρεπε ακόμη και να έχουν αυτή την εμπειρία.
 
Αλλά ακόμα κι αν το μόνο που θέλετε να νοικιάσετε ένα διαμέρισμα για τις διακοπές σας, μπορεί να είναι ότι είστε να πέσουν θύματα απάτης. Οι περισσότεροι θα είναι τότε πλέον να διατηρούνται σε καθορισμό των τιμών, τα πάντα είναι πολύ πιο ακριβά από ό, τι έχει συμφωνηθεί προηγουμένως. Η προπληρωμένη κατάθεση, θα πρέπει να διατηρηθούν.
 
Επίσης, είχαμε μια κακή εμπειρία με μιας εταιρείας real estate. Η εταιρεία ονομάζεται Aton AG και βασίζεται σε Safaga στην Ερυθρά Θάλασσα. Οι ιδιοκτήτες Σαγιέντ Mashahit και Ewa Ασίας, στην Αίγυπτο που χρησιμοποιήθηκε κα Moll άρεσε επίσης το όνομα Ewa Safija Mashahit.
 
Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι ότι η νόμιμη επωνυμία και ταυτότητες αλλάζουν από τους ανθρώπους εάν πάρα πολλοί πελάτες έχουν συνειδητοποιήσει την απάτη. Ως εκ τούτου, θα ήθελα να ρωτήσω για επαγρύπνηση.
 
Στις σελίδες που ακολουθούν, θα μας πει την ιστορία. Θα βρείτε επίσης χρήσιμες συμβουλές για το πώς το βλέπει όσο το δυνατόν περισσότερο, μπορούν να προστατευθούν από τέτοιου είδους απάτες.
print