Απάτη σε ακίνητη περιουσία στην Αίγυπτο

Απάτη σε ακίνητη περιουσία στην Αίγυπτο

Συμπέρασμα

Επειδή έχουμε έρθει σε λάθος ανθρώπους, είχαμε επτά χρόνια στρες. Χάσαμε πολλά χρήματα και ήταν 7 χρόνια εκβιασμό από τους ιδιοκτήτες της εταιρείας Aton AG, Σαγιέντ Mashahit και Ewa Moll, Ewa Safija Mashahit. Υπήρχαν πάντα περισσότερο χρέος. We had 3 δικηγόρων, οι οποίοι μας έχουν προδώσει και πωλούνται έναντι του αντισυμβαλλομένου.

 
Τώρα, τέλος, έχουμε βρει έναν έντιμο και αξιόπιστο δικηγόρο ο οποίος μας βοήθησε το Φεβρουάριο του 2013, 7 χρόνια μετά την αγορά του σπιτιού, την ιδιοκτησία μας από το διαμέρισμά μας.
 
Μπορούμε να προτείνουμε μόνο αν κάθε επενδυτής θα ήθελε να ενοικιάσουν ή να αγοράσουν ένα ακίνητο στην Αίγυπτο, συμβουλευτείτε έναν πολύ καλό δικηγόρο και εκπροσώπησή του. Χρήματα για να κάνει τις πληρωμές μόνο όταν έχουν χαρτιά καταστεί νομικά έγκυρη. Τα χαρτιά δεν είχαν σφραγίδα του Office δεν είναι έγκυρη Στην Αίγυπτο, κάθε σύμβαση που έχει πιστοποιηθεί από συμβολαιογράφο στο γραφείο, επίσης μισθώνει.
 
Αν θέλετε να χτίσετε ένα σπίτι στην Αίγυπτο, ή θέλετε να επεκτείνετε ένα διαμέρισμα, πληρώνετε χρήματα σε μικρές δόσεις. Δείτε για τον εαυτό σας σε τακτική βάση, όπου τα χρήματα που έχει αποκλειστεί. Μόνο τότε θα πληρώσει το επόμενο μικρό ποσοστό. Αυτό σας αποτρέπει από το να κάνει τα ίδια λάθη που εμείς και πολλοί άλλοι επενδυτές. Έχουν χάσει όλα τα πολλά χρήματα, επειδή καταβάλλονται μεγάλα ποσά και εξέφρασε αισιοδοξία ότι αυτά τα χρήματα είναι επίσης εγκατεστημένο. Μερικοί μεσίτες γνωρίζουν κάτι καλύτερο να κάνετε με τα χρήματά σας από αυτό να χρησιμοποιήσει για την κατασκευή σας.
 
Σε περίπτωση που αγοράσετε ένα ακίνητο, βεβαιωθείτε ότι έχετε τα πνευματικά δικαιώματα πριν ξεκινήσετε το κτίριο.
 
Μην εμπιστεύεστε τον δικηγόρο του πωλητή, μεσίτης ή εργολάβος σας. Εμπιστευτείτε μόνο τη δική δικηγόρος σας, σας έχουν επιλεγεί προσεκτικά.
 
Η Αίγυπτος είναι μια υπέροχη χώρα. Ας μην παρασυρόμαστε από τις εμπειρίες μας. Σημειώστε απλά σημαντικές πληροφορίες και βασίζονται σε μια έντιμη δικηγόρο, τότε θα πρέπει να επενδύσουν ένα καλό ξεκίνημα για ένα ακίνητο στην Αίγυπτο, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας επίσης.
 
print