Prijevara u nekretnine u Egiptu

Prijevara u nekretnine u Egiptu

Zaključak

Budući da smo došli na pogrešne ljude, imali smo sedam godina stresa. Izgubili smo puno novaca i bili sedam godina ucijenjeni od strane vlasnika tvrtke ATON AG, Sayed Mashahit i Ewa Moll, Ewa Safija Mashahit. Tu su uvijek više duga. Imali smo tri odvjetnike koji su nas izdali i prodali na drugoj strani.

 
Sada smo konačno našli pošten i pouzdan odvjetnika koji nam je pomogao u veljači 2013, sedam godina nakon kupnje kuće, na našem vlasništvu našeg stana.
 
Mi samo možemo preporučiti bilo investitora, ako bi htio iznajmiti ili kupiti nekretninu u Egiptu, konzultirati stvarno dobrog odvjetnika i zastupa. Novac za plaćanje tek kad radovi su postali pravno valjana. Radovi nisu ovjerene o Uredu ne vrijedi U Egiptu, svaki ugovor je ovjeren kod javnog bilježnika u uredu, također iznajmljuje.
 
Ako želite izgraditi kuću u Egiptu, ili želite proširiti stan, plaćate novac u malim obrocima. Uvjerite se sami na redovnoj osnovi, gdje je novac bio blokiran. Tek tada ćete platiti sljedeći malu stopu. Ovo vas sprečava stvaranje iste greške da mi i mnogi drugi investitori. Svi su oni izgubili puno novaca jer su platili velike svote i vjeruje da je taj novac također je instaliran. Neki brokeri znaju nešto bolje učiniti sa svojim novcem nego to koristiti za svoje zgrade.
 
Ako oni kupiti nekretninu, pobrinite se da ste vlasnik autorskih prava prije nego što ga počnete graditi.
 
Ne vjeruj odvjetnika vašeg trgovca, brokera ili izvođača. Vjerujte samo svog odvjetnika, da su pažljivo odabrani.
 
Egipat je prekrasna zemlja. Neka to ne bude zastrašivao naših iskustava. Napomena jednostavno važne informacije i oslanjaju se na pošten odvjetnik, onda morate uložiti veliki početak za nekretnine u Egiptu, gdje možete uživati ​​u svoje slobodno vrijeme također.
 
print