Fraude in onroerend goed in Egypte

Fraude in onroerend goed in Egypte

Thuis

 Welkom!

 
Hier vindt u nuttige informatie over het kopen van onroerend goed en betalen wat ze nodig hebben. Meer en meer mensen worden bedrogen bij het kopen van een woning. We hadden zelfs om deze ervaring te hebben.
 
Maar zelfs als je alleen wilt een appartement voor uw vakantie te huren, kan het zijn dat u wordt bedrogen. De meesten zullen dan niet langer worden bewaard in de vaststelling van prijzen, alles is veel duurder dan vooraf afgesproken. De pre-paid gestorte borgsom wordt ingehouden.
 
Ook hebben we een slechte ervaring met een vastgoed onderneming. Het bedrijf heet Aton AG en is gevestigd in Safaga aan de Rode Zee. De eigenaren zijn Sayed Mashahit en Ewa Moll, in Egypte gebruikte mevrouw Moll hield ook van de naam Ewa Safija Mashahit.
 
Het kan echter ook zijn dat de wettelijke naam en identiteiten worden gewijzigd door mensen als er te veel klanten zijn zich bewust geworden van de fraude. Daarom willen we vragen om waakzaamheid.
 
Op de volgende pagina's zullen we vertellen ons verhaal. U zult ook nuttige tips over hoe je het bekijkt zoveel mogelijk te vinden, kunnen zich beschermen tegen dergelijke oplichting.
 
print