Fraude in onroerend goed in Egypte

Fraude in onroerend goed in Egypte

Conclusie

Omdat we zijn gaan de verkeerde mensen, hadden we zeven jaar stress. We verloren veel geld en waren 7 jaar gechanteerd door de eigenaren van het bedrijf Aton AG, Sayed Mashahit en Ewa Moll, Ewa Safija Mashahit. Er waren er altijd meer schuld. We hadden 3 advocaten die ons verraden en verkocht aan de tegenpartij.

 
Nu eindelijk hebben we een eerlijk en betrouwbaar advocaat die ons heeft geholpen in februari 2013, 7 jaar na het kopen van het huis, om onze eigendom van ons appartement.
 
We kunnen alleen maar een belegger raden als hij zou willen huren of kopen van onroerend goed in Egypte, raadpleeg dan een echt goede advocaat en vertegenwoordigd. Geld om betalingen alleen wanneer papers zijn geworden rechtsgeldig te maken. De papieren waren niet gestempeld op het Bureau is niet geldig In Egypte wordt elk contract gecertificeerd door een notaris in het kantoor, ook huurt.
 
Als u wilt een huis in Egypte te bouwen, of wilt u een appartement uit te breiden, je betaalt geld in kleine termijnen. Kijk zelf op regelmatige basis waar het geld werd geblokkeerd. Alleen dan betaalt u de volgende kleine prijs. Dit voorkomt dat je van het maken van dezelfde fouten die wij en vele andere investeerders. Ze hebben allemaal verloren veel geld, omdat ze betaald grote sommen en vertrouwde erop dat dit geld ook is geïnstalleerd. Sommige makelaars weten dat er iets beters te doen met je geld dan dit om te gebruiken voor uw gebouw.
 
Moeten ze een woning koopt, zorg ervoor dat u de auteursrechten bezit voordat u begint met bouwen.
 
Vertrouw niet op de advocaat van uw handelaar, makelaar of aannemer. Vertrouw alleen uw eigen advocaat, heb je zorgvuldig geselecteerd.
 
Egypte is een prachtig land. Laat het niet laten intimideren door onze ervaringen. Opmerking eenvoudig belangrijke informatie en vertrouwen op een eerlijke advocaat, dan moet je een goede start te investeren om een ​​woning in Egypte, waar u uw vrije tijd ook genieten.
 
print