Svindel i fast eiendom i Egypt

Svindel i fast eiendom i Egypt

Konklusjon

Fordi vi har kommet til feil personer, hadde vi sju år stress. Vi mistet en masse penger og var 7 år utpresset av eierne av selskapet Aton AG, Sayed Mashahit og Ewa Moll, Ewa Safija Mashahit. Det var alltid mer gjeld. Vi hadde 3 advokater som har forrådt oss og solgt til motparten.

 
Nå endelig har vi funnet en ærlig og troverdig advokat som har hjulpet oss i 2013 februar 7 år etter å kjøpe huset, til vår eierskap av vår leilighet.
 
Vi kan bare anbefale enhver investor hvis han ønsker å leie eller kjøpe en eiendom i Egypt, ta kontakt med en virkelig god advokat og representerte. Penger til å gjøre betalinger bare når papirene har blitt juridisk gyldig. Papirene ble ikke stemplet på Office er ikke gyldig I Egypt, er enhver kontrakt sertifisert av en notarius på kontoret, også leier.
 
Hvis du ønsker å bygge et hus i Egypt, eller ønsker å utvide en leilighet, betaler du penger i små avdrag. Se for deg selv på en jevnlig basis hvor pengene ble blokkert. Bare da vil du betale neste liten sats. Dette hindrer deg fra å gjøre de samme feilene som vi og mange andre investorer. De har alle mistet en masse penger fordi de betalte store summer og stolte på at disse pengene er også installert. Noen meglere vet noe bedre å gjøre med pengene dine enn denne for å bruke for å bygge din.
 
Burde de kjøpe en eiendom, sørg for at du eier opphavsrettighetene før du begynner å bygge den.
 
Ikke stol advokaten forhandleren, megler eller entreprenør. Stol kun din egen advokat, har du blitt nøye utvalgt.
 
Egypt er et fantastisk land. La det ikke bli skremt av våre erfaringer. Merk bare viktig informasjon og stole på en ærlig advokat, så må du investere en god start på en eiendom i Egypt, hvor du kan nyte fritiden også.
print