Bedrägeri i fastigheter i Egypten

Bedrägeri i fastigheter i Egypten

Hem

 Välkommen!

 
Här hittar du användbar information om att köpa fastigheter och betala vad de behöver. Fler och fler människor blir lurade när de köper en fastighet. Vi hade även att ha denna erfarenhet.
 
Men även om du bara vill hyra en lägenhet för din semester, kan det vara så att du blir lurad. De flesta så kommer inte längre att hållas i fastställandet av priser, allt mycket dyrare än tidigare kommit överens om. Den förbetalda deposition kommer att behållas.
 
Även vi har haft en dålig upplevelse med en mäklarfirma. Företaget heter Aton AG och baserat i Safaga vid Röda Havet. Ägarna Sayed Mashahit och Ewa Moll, i Egypten begagnade Ms Moll gillade också namnet Ewa Safija Mashahit.
 
Emellertid kan det också vara att det registrerade namnet och identiteter ändras av människor om alltför många kunder har blivit medvetna om bedrägeriet. Därför vill vi be om vaksamhet.
 
På de följande sidorna kommer vi berätta vår historia. Du kommer också att hitta användbara tips om hur du ser så mycket som möjligt, kan skydda sig från sådana bedrägerier.
 
print