Bedrägeri i fastigheter i Egypten

Bedrägeri i fastigheter i Egypten

Slutsats

Eftersom vi har kommit till fel personer, hade vi sju år stress. Vi förlorade en massa pengar och var 7 år utpressning av ägarna i bolaget Aton AG Sayed Mashahit och Ewa Moll, Ewa Safija Mashahit. Det var alltid mer skuld. Vi hade 3 jurister som förrått oss och säljs till motparten.

 
Nu äntligen har vi funnit en ärlig och pålitlig advokat som har hjälpt oss i februari 2013, 7 år efter att köpa huset, till vårt ägande i vår lägenhet.
 
Vi kan bara rekommendera alla investerare om han skulle vilja hyra eller köpa en fastighet i Egypten, kontakta en riktigt bra advokat och företrädas. Pengar att göra betalningar bara när papper har vunnit laga kraft. Tidningarna var inte stämplat på kontoret är inte giltigt I Egypten är varje kontrakt certifierats av en notarie på kontoret, även hyr.
 
Om du vill bygga ett hus i Egypten, eller vill utöka en lägenhet, betalar du pengar i små omgångar. Se själv på regelbunden basis där pengarna blockerades. Först då kommer du att betala nästa lilla takt. Detta hindrar dig från att göra samma misstag som vi och många andra investerare. De har alla förlorat en massa pengar eftersom de betalade stora summor och litade att dessa pengar också är installerad. Vissa mäklare vet något bättre att göra med dina pengar än detta att använda för din fastighet.
 
Ska de köpa en fastighet, se till att du äger upphovsrätten innan du börjar bygga det.
 
Lita inte advokat återförsäljaren, mäklare eller entreprenör. Lita bara din egen advokat, har du blivit noga utvalda.
 
Egypten är ett underbart land. Låt det inte skrämmas av våra erfarenheter. Notera bara viktig information och förlita sig på ett ärligt advokat, då måste man investera en bra start på en fastighet i Egypten, där du kan njuta av din lediga tid också.
print