Csalás az ingatlan Egyiptomban

Csalás az ingatlan Egyiptomban

Következtetés

Mert jöttek, hogy a rossz emberek, mi volt hét év stressz. Elvesztettünk egy csomó pénzt, és volt 7 éves megzsarolta a tulajdonosok a társaság Aton AG, Sayed Mashahit és Ewa Moll, Ewa Safija Mashahit. Voltak mindig több adósságot. Mi már 3 ügyvédek, akik elárult minket, és eladta az ügyfélnek.

 
Most végre találtunk egy becsületes és megbízható ügyvédet, aki segített nekünk február 2013, 7 év után vásárolja meg a házat, a mi tulajdonosi lakásunkban.
 
Mi csak ajánlani minden befektető számára, ha szeretne bérelni vagy vásárolni egy ingatlant Egyiptom, konzultáljon egy nagyon jó ügyvéd és képviselteti magát. Pénz a kifizetést csak akkor papírok jogilag érvényes. A papírok nem voltak pecsételve a Hivatal nem érvényes Egyiptomban minden szerződést közjegyző által hitelesített az irodában is bérel.
 
Ha szeretne házat építeni Egyiptom, vagy szeretné bővíteni egy lakást, akkor pénzt fizetni a kis részletekben. Nézd meg magad rendszeresen, ahol a pénz blokkolva volt. Csak akkor fizet a következő kis arány. Ez megakadályozza, hogy ugyanazokat a hibákat, hogy mi és sok más befektetők. Ők minden elveszett egy csomó pénzt, mert nagy összegeket fizetett, és bízott benne, hogy ez a pénz is telepítve van. Egyes brókerek tudnak valamit jobban csinálni a pénzt, mint ez használni az épület.
 
Amennyiben az általuk vásárolt ingatlan, győződjön meg arról, hogy Ön a szerzői Mielőtt elkezdené épület is.
 
Ne bízz az ügyvéd a kereskedő, közvetítő vagy vállalkozó. Bízz csak a saját ügyvéd, ha már gondosan kiválasztott.
 
Egyiptom egy csodálatos ország. Hadd ne megfélemlíteni a tapasztalatainkat. Megjegyzés: csak fontos információkat és támaszkodnak becsületes ügyvéd, akkor kell befektetni egy szenzációs kezdet egy ingatlan Egyiptom, ahol élvezheti a szabad idő is.
 
print